Bonus villkor

Att nyttja en bonus när man spelar olika spel på nätet är självklart någonting som de flesta ser positivt på. Till exempel låter dem ju dig att spela för mer än vad du tidigare planerat, samt att du har fler möjliga spelomgångar som kan ge vinst. Trots att sajterna ger ut dessa bonusar som en slags belöning eller gåva till dig som spelare, kan det i många fall ställas krav på dig för att du ska kunna nyttja dessa fullt ut.

Ett mycket vanligt krav är ett så kallat insättningskrav, där spelbolaget endast delar ut din bonus när du själv har satt in en viss egen summa pengar på ditt konto. Detta gör att du ändå måste lägga ut egna pengar direkt, för att ens komma åt att nyttja bonusen. Ibland kan det vara så att du kan få tillgång till en del av bonusen utan något krav på egna insättningar, men att du måste göra detta för att få ut den totala bonussumman.

Det kan även finnas krav på att du måste omsätta den summan som bonusen är värd ett visst antal gånger innan du kan plocka ut dina pengar från ditt konto. Denna regel finns ofta för att spelbolagen inte ska råka ut för spelare som skapar ett konto, nyttjar bonusar och sedan plockar ut dessa direkt i rena pengar, utan att ens ha spelat för dem. Detta kan göra att du till slut inte har några pengar kvar att plocka ut, utan att du istället spelat upp de pengar som du lyckats vinna i hopp om att få dem att öka ytterligare.

En bonus gäller i många fall inte för all tid, utan brukar endast vara varaktig under ett visst antal dagar. Detta innebär att du oftast måste spela upp din bonus inom de närmaste dagarna för att inte gå miste om den. Efter att ha spelat så pass intensivt under en längre stund, så kan det hända att man vill spela ytterligare och då sätter in egna pengar på kontot för att fortsätta spela framöver.

Om du har otur kan en bonus även vara vinstbegränsad, vilket innebär att du inte kan vinna mer pengar än en viss förutbestämd summa under spelomgångarna där du nyttjar din bonus. Håller du inte koll på detta kan det sluta med att du sitter och spelar omgångar om ändå inte kommer att ge dig någon vinst.

Så innan du nyttjar en bonus rekommenderar vi att du ser över det finstilta så att du inte känner dig lurad när du väl kommit igång med ditt spelande.